Майстер-клас на тему “Застосування симулятора Electude у навчанні автомобільної діагностики”

26 лютого 2023 року, відбувся захоплюючий майстер-клас на тему “Застосування симулятора Electude у навчанні автомобільної діагностики”. Це була унікальна можливість для всіх зацікавлених у навчанні автомобільної техніки і діагностики поглибити свої знання та навички.

Майстер-клас проводився досвідченим фахівцем в галузі автомобільної техніки, який розповідав про переваги та можливості симулятора Electude. Цей симулятор надає можливість студентам навчатися та вдосконалювати свої навички у діагностиці та ремонті автомобілів на віртуальних моделях, що робить процес навчання більш ефективним і безпечним.

Учасники майстер-класу мали можливість детальніше дослідити можливості симулятора Electude та перевірити свої знання на різних моделях автомобілів. Завдяки практичним завданням та демонстраціям, учасники отримали більш глибоке розуміння процесу діагностики автомобілів та змогли дізнатися багато нового.

У цілому, майстер-клас “Застосування симулятора Electude у навчанні автомобільної діагностики” був дуже цікавим та корисним для всіх учасників. Він дозволив поглибити знання у галузі автомобільної техніки та діагностики, що є дуже важливим у практичній діяльності.
На майстер класі були присутні студенти груп 12-ЕТЕМ, 15-ЕТЕМ, 25-ЕТЕМ, 35-ЕТЕМ.

Майстер-клас організував і провів голова циклової комісії з електротехніки та електромеханіки Багач Руслан Володимирович.

Дякуємо ЗСУ за те, що ми можемо проводити такі заходи💪💪💪

Слава України 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *