Конференція на честь Дня народження Тараса Шевченка

9 березня, студенти першого курсу зібралися в онлайн-конференції, щоб відзначити День народження Тараса Шевченка – найвідомішого українського поета, художника та громадського діяча. Цей день, який відзначається щороку 9 березня, є національним святом в Україні.

На конференції було присутні багато студентів , які ділилися своїми думками та ідеями про Тараса Шевченка. Було проведено декілька лекцій, в яких досліджувалися життєвий та творчий шлях поета, його внесок у розвиток української культури та літератури.

Також студенти ділилися своїми враженнями від читання творів Шевченка та обговорювали їх значення для сучасного світу. Було вислухано декілька рефератів про різні аспекти життя та творчості поета.

Організатори конференції наголосили на тому, що дослідження життя та творчості Тараса Шевченка є дуже важливим завданням, особливо для молодого покоління. Вони також висловили сподівання, що такі події допоможуть зберегти і пропагувати спадщину видатного українського поета серед молодих людей.

Ця онлайн-конференція стала чудовим способом відзначити День народження Тараса Шевченка та поглибити знання про його життя та творчість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *